Vi utvecklas vidare

Jag är glad och stolt över att informera om att CV Ekonomi expanderar.

Vi blir fler och fler medarbetare och därför är det naturligt att vi nu har rekryterat en HR ansvarig. Att satsa på HR, dvs på vår personal är en självklarhet för oss. Vi vet att medarbetarna är ”hjärtat” i vår verksamhet. När de mår bra så presterar de bra, när medarbetarna presterar bra då blir våra kunder trygga och nöjda med oss. Vi når alltså vår intention med det vi gör!

Som HR ansvarig välkomnar vi Suss Björklund. Det känns självklart och tryggt eftersom hon har varit vår rådgivare gällande personalfrågor, värdegrund och internkommunikation sedan starten av CV ekonomi. Suss har lång erfarenhet av att arbeta med utveckling, utbildning och coachning för att hjälpa individer och organisationer att må och prestera bra. Precis det vi behöver just nu för att växa vidare och utveckla företaget.

Daniel Fagerberg, CV Ekonomi